Ελευθερία Τσιάρτα

Ψηφιοποιούμαι άρα υπάρχω

Με χαρά να σας βοηθήσω…

Ιανουάριος6

Η μελέτη των στατιστικών σχετικά με τις αναζητήσεις που οδηγούν στη σελίδα
του blog μου αποδεικνύουν ότι ενίοτε έρχεται να καλύψει τα… "κυβερνητικά κενά"… και χαίρομαι ιδιαίτερα που μπορώ και εξυπηρετώ τις αναζητήσεις σας.

Όπως προανέφερερα μελετώντας τα στατιστικά των επισκέψεων στο blog μου ανακάλυψα αρκετά και ενδιαφέροντα στοιχεία, πέραν του ότι - ευτυχώς - δεν είμαι η μόνη που το επισκέπτεται.

Το βασικότερο εξ αυτών, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι η διεύθυνση το blog μου εμφανέζιται σε αρκετά περίοπτη θέση σε αρκετές αναζητήσεις που αφορούν τις υπερσυνδέσεις που παραθέτω λίγο πιο κάτω στο κουτί "Linkies Linkies…" της στήλης δεξιά. Για την ακρίβεια, διαπίστωσα ότι συνηθέστερες αναζητήσεις που οδηγούν στη συγκεκριμένη στήλη είναι αυτές των ελληνικών υπουργίων στην ελληνική γλώσσα (γι' αυτόο και το παρόν είναι γραμμένο στα ελληνικά), τα οποία λόγω της αλλαγής της ονομασίας τους (με την αλλαγή της κυβέρνησης) δεν μπορούν πλέον να ανιχνευθούν με την κλασσική τους ονομασία.

Για παράδειγμα, αν κάποιος αναζητήσει αυτή τη στιγμή το "Υπουργείο Γεωργίας" τα μόνα αποτελέσματα που θα πάρει είναι ένα άρθρο της εφημερίδας "Ημερησία" και το δικό μου blog. Γιατί; Το Υπουργείο πλέον ονομάζεται "Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίφων" και κανείς δεν σκέφτηκε να διατηρήσει με κάποιον τρόπο και την παλιά, αλλά σαφώς πιο εύχρηστη ονομασία! Ελληνική κοντόφθαλμη γραφειοκρατία; Ναι ή όχι το αποτέλεσμα είναι το δυσλειτουργικό και εις βάρος της περίφημης σχέσης κράτους – πολίτη.

Όπως και νά 'χει, εγώ χαίρομαι ιδιαίτερα που μπορώ και φαίνομαι χρήσιμη έστω κι έτσι, και θα κάνω ό,τι μπορώ για να βελτιωθώ. Μάλιστα σύντομα σκοπεύω να αλλάξω την εμφάνιση του blog, κάνοντας το ακόμη πιο λειτουργικό και ελπίζω και όμορφο (ή αντιστρόφως). Στην προσπάθειά μου αυτή, είναι σαφές ότι κάθε σχόλιο ή παρατήρηση είναι καλοδεχούμενα και θα ληφθεί ιδιαίτερα υπόψη κατά τη νέα σχεδίαση.

καταχωρήθηκε σε Comments, Miscellaneus, Ελληνικά

Τα σχόλια έκλεισαν.