Ελευθερία Τσιάρτα

Ψηφιοποιούμαι άρα υπάρχω

ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ;

Ιανουάριος15

Δώστε ένα χεράκι να φτιάξουμε τον "κόσμο"!

Αν τυχόν έχετε διαβάσει τα αγγλικά μηνυμτάκια μου θα γνωρίζετε ήδη το περιεχόμενο αυτού του μηνύματος. Επειδή όμως τα ελληνικά όπως και να το κάνουμε είναι η μητρική μου γλώσσα και σε αυτή αυτήν εκφράζομαι καλύτερα. Συν τοις άλλοις της οφείλουμε και ένα σεβασμό, όπως και σε όλους αυτούς που τη χρησιμοποιούν.

Για να μην μακρυγορώ συνοψίζω από άλλα αγγλικά μυνήματα, ότι μετά από πολλή σκέψη έχω καταλήξει στο ότι το συγκεκριμένο εγχρείρημα δεν μπορεί να αποτελεί το οτιδήποτε "σοβαρό", καθότι δεν προβλέπεται κανείς να ενδιαφερθεί γι' αυτό, πόσο μάλλον να το ψάξει. Για το λόγο αυτό, προς το παρόν δεν μπορώ να το αντιπετωπίσω κάτι σαν το "Αγαπημένο μου ημερολόγιο,…" ή και το μπλοκ των σημειώσεών μου.

Παρόλα αυτά, επειδή ποτέ δεν ξέρεις και μπορεί ο διάολος να σπάσει το ποδάρι και να μπει κανένας περαστικός από την άλλη άκρη της γης, οφείλουμε να τον σεβαστούμε και αυτόν, ο οποίος είναι μάλλον πιθανότερο να γνωρίζει αγγλικά, παρά ελληνικά.

Ελληνόφων ή αγγλόφων λοιπόν, αν γίνει καμιά στραβή και βρεθείτε κατά τα μέρη μας, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, αφού θα έχετε κάνει τον κόπο να 'ρθείτε ως εδώ, κάντε και το ψυχικό να μου πείτε και την άποψή σας, μπας και καταφέρουμε να κάνουμε "αυτόν τον κόσμο" τουλάχιστον, λίγο καλύτερο γι' αυτούς που θα ακολουθήσουν.

Για να μην σας μπερδεύω όμως, ας εξηγηθώ λίγο. Εννοείται, ότι κάθε κριτική επί του εκάστοτε κειμένου είναι σαφώς ευπρόσδεκτη και σας ευχαριστώ ιδιαιτέρα που θα έχετε μπει στον κόπο όχι μόνο να διαβάσετε το ό,τι γράφω αλλά και να του απαντήσετε! Αν όμως δεν φτάσετε μέχρι την ανάγνωση, θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τα τυχόν σχόλιά σας σε ό,τι αφορά στο παρόν blog, και κυρίως στο δικό μου κομμάτι.

Μολονότι δεν είμαι ειδικός στους υπολογιστές όπως οι έτεροι Καπαδόκες που με παρέσυραν στο εν λόγω έγκλημα, ειλικρινά θέλω και προσπαθώ να βελτιώσω τη σχέση μου μαζί τους. Γι' αυτό σας παρακαλώ θερμά γράψτε μου την άποψή σας για την εμφάνιση της σελίδας, τις γραμματοσειρές, τα χρώματα, την ευκολία στη χρήση και ό,τι άλλο θέλετε! Υπόσχομαι ότι θα τα λάβω σοβαρότατα υπόψιν, θα τα συνδυάσω με όλες τις γνώσεις που αποκόμισα από τις σπουδές μου στο μάρκετινγκ, ξέρετε για αναγνωσιμότητα, φιλικότητα στο χρήστης κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βελτιωθώ και να βελτιώσω αυτό το "μπλοκάκι μου", που προς το παρόν αποτελεί το νέο σύμπαν εργασίας μου.

Τι λέτε τελικά, θα βάλετε ένα χεράκι "να φτιάξουμε τον κόσμο";

καταχωρήθηκε σε Ideas, Personal, Ελληνικά
2 Σχόλια στο

“ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ;”

  1. 18 Απριλίου 2004, ώρα 01:06 Τάδε έφη Tassos:

    Never forget that at some time or other Google will pick up this site's existence. After that point, people looking you up will find thins blog, and maybe read what you have written. In this sense, it is will be a part of your signature on the web and your credentials.


  2. 20 Απριλίου 2004, ώρα 03:23 Τάδε έφη Eleftheria:

    Thanks a lot for the comment, as a blog and nothing more or less, the happy picture is my id. Love you!