Ελευθερία Τσιάρτα

Ψηφιοποιούμαι άρα υπάρχω

Για να δούμε και σήμερα

Ιανουάριος4

Αυτό ήταν, το 24ωρο πέρασε και η ώρα για επιστροφή στη βάση και τις υποχρεώσεις ήνγκηκεν! Για να δούμε λοιπόν τι μας περιμένει και σήμερα…

Καταρχήν θέλουμε περίπου άλλη μιάμιση ώρα για να φτάσουμε στην Θεσσαλονίκη. Αν δεν κάνω λάθος πριν από κανένα τέταρτο περάσαμε το Σιδηρόκαστρο. Μέχρι τότε, μια και ο Τάσος πάλι(!) κοιμάται, έχουμε στη διάθεσή μας το laptop για να ικανοποιήσουμε τις όποιες διεστραμμένες, ηλεκτρονικές μας ορέξεις. Επειδή όμως τα παιχνιδάκια τα βαρεθήκαμε, απ' ό,τι φαίνεται θα την «πληρώσουν» οι φίλτατοι αναγνώστες του ιστολογίου.

Στη συνέχεια, ελπίζουμε να μην τύχει κάτι στραβό, ώστε να φτάσουμε στις 16.02', μέχρι τις 16.05' να βγάλω εισιτήριο για Αλεξάνδρεια και να προλάβω το αντίστοιχο τραίνο, γιατί κι εκεί γονείς μένουν, μια καλησπέρα τουλάχιστον την αξίζουν κι αυτοί. Σε κάθε περίπτωση, 18.20' πρέπει να πλησιάζουμε στο Χορωδιακό Κέντρο της πόλης για την πρόβα της χορωδίας.

Πρόβα σημαντική, καθώς έχουμε μπει οριστικά στην τελική ευθεία για την συναυλία στη Σμύρνη, την Τετάρτη 4/5/2005. Στην προηγούμενη πρόβα κάναμε εκμάθηση και του τελευταίου νέου τραγουδιού για το πρόγραμμα της συναυλίας. Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι το έχετε ακουστά, καθώς πρόκειται για το γνωστό παραδοσιακό, Μικρασιάτικο τραγούδι «Από τόπο ξένο». Αυτό που ίσως δεν μας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό είναι ότι στη Μικρασία ζούσαν παράλληλα και οι γείτονές μας Τούρκοι οπότε το εν λόγω τραγούδι είναι εξίσου κομμάτι και της δικής τους παράδοσης. Όπως καταλαβαίνετε, μια και θα μας φιλοξενήσου, θα ανταποδώσουμε τραγουδώντας το συγκεκριμένο άσμα και στις δύο γλώσσες. Το στοίχημα είναι να δούμε κατά πόσο θα επιτύχουμε να τραγουδήσουμε με τη σωστή χροιά στη γλώσσα του Μωάμεθ.

Για να δούμε λοιπόν και σήμερα…

καταχωρήθηκε σε Comments, News, Personal, Ελληνικά

Τα σχόλια έκλεισαν.