Ελευθερία Τσιάρτα

Ψηφιοποιούμαι άρα υπάρχω

Πρόσκληση Αγάπης

Ιανουάριος25

Η ζωή δυστυχώς, εκτός από ευχάριστες, είναι και γεμάτη δυσάρεστες εκπλήξεις. Μια από τις τελευταίες φύλαγε και για μία δεκατριάχρονη «νεράιδα», που πάσχει από μία σπανιότατη μορφή καρκίνου.

Σε μια προσπάθεια στήριξης της οικογένειάς της οι φίλοι και συνεργάτες των γονιών της διοργανώνουν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2005 και ώρα 11.00΄, στη Θεσσαλονίκης μία εξαιρετική παιδική παράσταση μουσικού θεάτρου, ενώ θα ακολουθήσουν παιχνίδια και άλλες δράσεις από γνωστές καλλιτεχνικές και παιδαγωγικές ομάδες της πόλης μας.

Η πρόσκληση έχει ενδεικτική τιμή τα 10€ και όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στην οικογένεια, ενώ όπως φαντάζεστε μπορείτε να συνδράμετε και ανεξαρτήτως εκδήλωσης.

Για προσκλήσεις ή περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου άμεσα στο eleftheria.tsiarta@gmail.com με θέμα «Νεράιδα».

καταχωρήθηκε σε Art, Experience, News, Personal, Thessaloniki, Ελληνικά
2 Σχόλια στο

“Πρόσκληση Αγάπης”

 1. 8 Μαΐου 2006, ώρα 11:48 Τάδε έφη Ελευθερία Τσιάρτα:

  Δυστυχώς την Πέμπτη που μας πέρσασε η μικρή Ιλάειρα μας άφησε για το τελευταίο της ταξίδι.


 2. 23 Ιανουαρίου 2006, ώρα 09:45 Τάδε έφη Ελευθερία Τσιάρτα:

  Για όλους εσάς, που βοηθήσατε με τη συμβολή σας την οικογένεια, με χαρά, σας ανακοινώνω ότι το Σαββατοκύριακο η μικρή επέ­στρεψε στη Θεσσαλονίκη.
  Τον  προσεχή μήνα θα μείναι χωρίς θεραπεία για να μπορέσουν οι γιατροί να εξετάσουν το αποτέ­λεσμα των μέ­χρι τώρα θεραπειών και επεμβάσεων.
  Προσωπικά, αφού φτάσαμε ως εδώ, νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε βάσιμα αισιόδοξοι.

  Σας Ευχαριστούμε!!