Ελευθερία Τσιάρτα

Ψηφιοποιούμαι άρα υπάρχω

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών

Ιανουάριος20

Για καλή μας τύχη, αυτό τον καιρό, στα INFOLAB όπου εργάζομαι, ετοιμάζεται η διεξαγωγή ενός ειδικού σεμιναρίου για εκπαιδευτές/εισηγητές, για το οποίο θεώρησα καλό να σας παραθέσω την παρακάτω ανακοίνωση.

Σεμινάριο "Train the Trainer"

Είστε από αυτούς που επιθυμούν να …

- εργαστούν ως εισηγητές Πληροφορικής;

- ενισχύσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους;

- πιστοποιήσουν την εκπαιδευτική τους ικανότητα;

- διακριθούν ανάμεσα σε άλλους εκπαιδευτές;

- αποκτήσουν επαγγελματική αναγνώριση της εκπαιδευτικής τους ικανότητας;Train The Trainer - PosterΔηλώστε ΤΩΡΑ συμμετοχή στο σεμινάριο "Train the Trainer" που διοργανώνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα INFOLAB από την INFOTEST

για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη.


Τα μαθήματα θα υλοποιηθούν Παπαναστασίου 66

Παρασκευή 4/4/2008 (17:00-22:00)

Σάββατο 5/4/2008 (9:30-18:30)

και Κυριακή 6/4/2008 (9:30-15:30).

INFOLAB logo

Επικοινωνήστε:

Τσιάρτα Ελευθερία
Τηλ
.: 2310.91.41.91.
Email: eletsia@infolab.grΟι συμμετέχοντες με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και μετά από επιτυχή γραπτή και προφορική εξέταση αποκτούν πιστοποιητικό παρακαλούθησης. Το πιστοποιητικό αυτό σε συνδυασμό με την απόκτηση του πιστοποιητικού Microsoft Office Specialist Master δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους του να πιστοποιηθούν ως εισηγητές στο MS Office από την ίδια την Microsoft και να αποκτήσουν τον τίτλο του Microsoft Office Specialist Master Instructor (MMI). Ο τίτλος του ΜΜΙ αποτελεί το μοναδική πιστοποίηση που ο ΟΑΕΔ αποδέχεται ως εναλλακτικό δικαιολογητικό για την ένταξη του κατόχου του στο ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ επιδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης.

καταχωρήθηκε σε News, Thessaloniki, Ελληνικά

Τα σχόλια έκλεισαν.